Comencen les sessions de cine-fòrum per a la gent gran

chicoscorook

‘Los chicos del coro’ serà la pel·lícula que es projectarà en la primera sessió de cine-fòrum del programa L’hivern és gran. L’activitat, que es durà a terme el dijous 24 de febrer a les 17:30h al Museu d’Art de Cerdanyola, inclourà la projecció del film i un espai de debat posterior. Los chicos del coro és una pel·lícula francesa estrenada al 2004 i dirigida per Christophe Barratier ambientada al 1949 quan Clément Mathieu, professor de música, comença a treballar como a vigilant en un internat de reeducació de menors, on l’ambient és molt repressiu. Mathieu, en l’esforç per apropar-se als nois, descobreix que la música atrau el seu interès i comença la tasca de ensenyar-los a cantar en un cor. Aquest fet transformarà la seva vida.

Les sessions de cine-fòrum tindran caràcter quinzenal i es faran els dijous 24 de febrer, 10 i 24 de març i 7 d’abril. L’activitat, adreçada a la ciutadania de Cerdanyola de 60 anys o més és gratuïta. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (a partir del dia 21 de febrer de 2022) trucant al telèfon del programa de gent gran   93 580 88 88 Ext. 2141 o 3772, o bé enviant un correu electrònic a promociosocial@cerdanyola.cat, a l’atenció de Luciana Neira. Les sessions quinzenals ‘Dijous de cine-fòrum’ formen part de L’hivern és gran, un programa que té com a objectiu potenciar l’autonomia i l’empoderament de la població major de 60 anys, possibilitant que puguin desenvolupar plenament les seves oportunitats i potencialitats a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?