Comencen les obres per recuperar el Complex Esportiu Municipal del Riu Sec

cemriusecweb
Foto: Ajuntament de Cerdanyola (Nuria Puentes)

Les obres d’adequació de les instal·lacions, que es troben en un estat deplorable després de cinc anys d’abandonament, ja han començat i s’allargaran durant uns cinc mesos. El cost de les obres que ascendeix a 226.000 euros l’assumeix l’Ajuntament. Els treballs contemplen l’adequació de la instal·lació (les sis pistes de tennis, les quatre de padel i els edificis de serveis). Paral·lelament a l’execució de les obres s’està treballant en el concurs de licitació de la concessió del servei, que serà una gestió indirecta durant 12 anys, reduïbles a 10.

El futur concessionari haurà de pagar un cànon a l’Ajuntament en funció dels beneficis que obtingui. Alhora disposarà d’un any de temps per construir sis pistes més de padel.

D’altra banda, l’Ajuntament disposarà de la reserva de 140 hores setmanals a les sis pistes de tennis. Aquestes hores les podrà cedir al Club de Tennis perquè aquest realitzi activitats de promoció del tennis o bé les podrà emprar per a activitats de promoció pròpies del servei d’Esports.

El regidor d’Esports, Oscar Pons, es felicita per haver aconseguit desencallar un tema que s’arrossega des de fa anys “recuperant unes instal·lacions molt deteriorades per l’abandonament”. Pons explicava al ple que “l’Ajuntament és el culpable de l’estat actual de les instal·lacions i per això és de rebut que assumeixi el cost de les reparacions”. Pons recordava també que “els serveis econòmics municipals diuen que el servei és viable i no posar-ho en marxa hagués suposat haver de retornar una subvenció de 500 mil euros”.

Pròximes fases

El CEM Riu Sec contempla en futures fases la construcció d’un pavelló i d’una piscina. Actualment, l’Àrea Metropolitana de Barcelona està treballant en l’avantprojecte.

Seguretat

D’altra banda, l’Ajuntament ha contractat a una empresa de seguretat perquè vigili les instal·lacions fins el moment que es formalitzi l’adjudicació de la concessió. Amb aquesta mesura es vol evitar que es repeteixin els actes vandàlics del passat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?