Comencen les obres per cobrir les pistes exteriors de la ZEM Fontetes

WhatsApp Image 2022-09-14 at 1.56.53 PM

Les obres per cobrir les dues pistes poliesportives de la ZEM Fontetes van començar dilluns i la previsió és que els treballs s’allarguin 4 mesos. El projecte per cobrir les dues pistes de la ZEM Fontetes està inclòs en el pla d’inversions del pressupost municipal 2022 i ascendeix a 709.931,53 euros. “Fins aproximadament el mes de desembre la nostra base de futbol sala entrenarà a les pistes de l’Institut Forat del Vent”, ha anunciat el Cerdanyola FC.

Les dues pistes poliesportives de la Zona Esportiva Municipal Fontetes es cobriran amb una coberta de xapa prefabricada que inclourà parts translúcides que permetran l’entrada de la llum. L’estructura es preveu en dos crugies que es sostindran en pilars a la part perimetral i bigues de formigó armat prefabricat.

A banda de la coberta , l’actuació preveu un nou enllumenat amb diferents regulacions que permetran el nivell d’il·luminació adient per a les diferents pràctiques esportives. A més, també es preveu una nova xarxa de recollida i sanejament de les aigües pluvials i de les aigües de desguàs de les cobertes i de la zona adjacent a les pistes mitjançant canalons i baixants connectats a una xarxa soterrada.

Com que el paviment quedarà malmès pel trànsit de les obres, aquestes contemplen un nou paviment adequat per a la pràctica esportiva i que consistirà en una base de formigó armat i amb una capa de trànsit amb acabat remolinat i pintat a base de resines de color. A més, el voltant de les pistes serà raspat per aconseguir una superfície antilliscant.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?