Comencen les obres de la II fase de reurbanització del barri de Fontetes

image003

La segona fase de reurbanització del barri de Les Fontetes ja ha començat i afectarà a la ronda del Guinardó i a la plaça del Doctor Moragas. Les obres, que seran realitzades per l’empresa adjudicatària Construcciones Fertres, tenen una durada prevista de sis mesos i un pressupost d’1.013.600,31 euros.

L’objectiu de l’obra es la pacificació de la ronda del Guinardó, que s’ha plantejat com un carrer de prioritat per a vianants amb secció única, eliminant el màxim de barreres arquitectòniques i facilitant els recorreguts accessibles als habitatges i als locals comercials. La intervenció té com a finalitat crear un entorn més fluid i amable, que prioritzi la vida cívica de barri.

La reurbanització també arribarà a la plaça del Doctor Moragas, a on es proposa habilitar una plataforma central de catxú sobre una solera de formigó drenant. Aquesta serà l’única excepció en quan al format del paviment que serà uniforme en tot l’àmbit de l’obra. A la plaça també s’incorporaran una zona de jocs infantils i una zona de jocs basada en realitat augmentada mitjançant les lloses modulars que tindran el contingut del joc imprès a la cara vista. En concret es tractarà de dos jocs de la gama Smartplay i per accedir-hi caldrà fer-ho amb un terminal informàtic mòbil i un codi QR.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?