Comencen les obres d’adequació i millora del passatge Ajuntament

obrespassatgeajuntament1noti

Ja han començat les obres d’adequació, millora i pavimentació del passatge de l’Ajuntament. Aquest és un carrer estret amb arbres al ambdós costat. Aquests han crescut molt i provoquen problemes de seguretat tant per als vehicles com per als vianants.

Les obres per millorar les condicions actuals del carrer, consisteixen en la tala dels arbres, a excepció dels tres exemplars confrontats a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament a on hi ha més espai. Paral·lelament es repararan els voltants dels escocells malmesos per l’empenta i creixement de les arrels dels arbres. Posteriorment es farà una selecció d’escocells que s’adequaran per poder replantar arbres que s’adeqüin millor a les característiques del carrer i es pavimentaran els escocells restants.

Mentre durin les obres es coordinaran i prioritzaran els treballs per interferir i afectar el mínim possible als veïns i veïnes de la zona.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?