Comencen les activitats del Més Que Lletres

Gabriel_Ferrater_i_Soler

Una taula rodona evoca un espai on tothom s’hi asseu amb les mateixes condicions. Fan possible un espai on es pot parlar, dir poesia, cantar i fins i tot, evocar la figura d’un home de lletres com Gabriel Ferrater. Tot això i molt més és el que passarà avui dimecres 30 de març a partir de les 18.30 h al Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès. Seguint aquestes coordenades, descobrireu que es farà l’activitat Una mirada polièdrica de Gabriel Ferrater. Amb la participació de Jordi Julià, poeta i doctor en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la UAB, Marta Pessarrodona, poetessa, narradora i crítica literària, Jordi Llavina, poeta, escriptor i crític literari i la participació especial de Joan Artigas, cantautor i professor de literatura, que ens cantarà alguns del poemes que ell ha musicat de Ferrater.

Tots quatre s’asseuran en una taula rodona junt amb el llegat de Gabriel Ferrater. El visitarem, l’escoltarem i el gaudirem a través de les seves poesies i pensaments, dels records i les vivències. Serà una conversa, un recital, uns records, un coneixement, una interpretació musical… Tots quatre crearan una mirada polièdrica de Gabriel Ferrater.

Any Gabriel Ferrater a Cerdanyola del

Cerdanyola del Vallès s’ha sumat a l’Any Gabriel Ferrater, que commemora el centenari del seu naixement i els cinquanta de la seva mort. El programa l’organitza l’Ajuntament i consta d’11 activitats. Les entitats, associacions, comerciants i hostalers, així com les institucions de la ciutat col·laboren en la relaització d’aquest programa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?