Comencen els actes virtuals del 25-N

_DSC0060

Cerdanyola reivindicarà el rebuig a la violència masclista amb un programa d’activitats- coordinat des de la Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ en col·laboració amb les entitats.

Les activitats s’iniciaran avui dijous (18 hores) amb la xerrada La Guerra dels Sexes, organitzada el Banc del Temps de Cerdanyola i a càrrec de Maria dels Àngels Hernández (psicoterapeuta transpersonal).

El dimarts 24 s’inicia ‘Violència Zero’, exposició fotogràfica per visibilitzar les diferents violències envers les dones. Aquesta exposició se situa al Mercat Municipal de les Fontetes i ha estat possible gràcies a la implicació del mercat i l’agrupació de fotografia i cinema AFOCER.

ACTE CENTRAL AMB MANIFEST I MONÒLEG

El dimecres 25 es durà a terme l’acte central del Dia Internacional contra les Violències Masclistes. Aquest any, i degut a les restriccions sanitàries l’acte serà en format virtual. S’iniciarà a les 19 hores amb la lectura del manifest a càrrec del Club de Handbol Cerdanyola per la seva implicació en la lluita per la igualtat de gènere i posteriorment es retransmetrà el monòleg ‘No solo duelen los golpes’ de Pamela Palenciano.

El dijous 26 hi ha programades tres activitats. En primer lloc, de 9 a 14h, es durà a terme la formació per a professionals i entitats ‘Fem visible allò invisible. La violència masclista envers les dones amb diversitat funcional’, activitat organitzada des del Protocol d’Abordatge de les Violències Masclistes en format virtual. La Inscripció gratuïta i obligatòria per a participar-hi es pot realitzar a https://www.cerdanyola.cat/jornada26n.

Més tard, a les 18h, El Safareig organitza una xerrada-taller sobre les violències masclistes mitjançant les xarxes socials, conduïda per Lucía Ortiz, advocada del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a Dones) Cerdanyola. Per finalitzar, a les 21.30h, es transmetrà la pel·lícula Papicha, sueños de libertad, de Mounia Meddour, 2019 Algèria (VOSE), a la Plataforma digital del Teatre Ateneu de Cerdanyola, organitzat per l’entitat Cineclub Xiscnèfils.

Durant tot el programa d’activitats, i també de forma virtual, es realitzarà la campanya ‘Gaudim de l’amor. Desmuntem els mites de l’amor romàntic’, on cada dia es descriurà un mite de l’amor romàntic per sensibilitzar envers les relacions lliures de violències.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?