Comencen de nou els tallers per a la gent gran activa

iphone-4130253_1920

Els tallers se centraran en activitats de memòria, de benestar personal i d’aprenentatge de noves tecnologies. Arran de l’increment de la demanda, enguany s’ha ampliat el nombre de cursos ofertats a la ciutadania. Els diferents tallers es faran amb caràcter setmanals i començaran de forma on-line, fins que la situació sanitària ho permeti fer de forma presencial. Les persones interessades en participar, poden inscriure’s fins al 4 d’dabril trucant al telèfon del Programa de Gent Gran  93 580 88 88 Ext. 3735 (de 9h a 15h ) o enviant un correu electrònic a promociosocial@cerdanyola.cat, a l’atenció de la Susana Castán.

Taller de memòria

Activitat preventiva de caràcter continuat adreçat a persones grans que no presenten cap diagnòstic de degeneració cognitiva. Es tracta d’una activitat organitzada des d’una vessant preventiva i per promoure l’adquisició i manteniment d’habilitats i autonomia personal. Es realitzarà un cop a la setmana i la sessió té una durada d’1 hora i quart.

Taller ‘Calma la ment’

Activitat preventiva per atendre psicològicament les pors i manca de recursos psicològics com la pèrdua d’il·lusió, dificultats per afrontar pèrdues, activitat mental disparada i dificultats de conciliar la son, desconnexió de la família, solitud.Es realitzarà un cop a la setmana en una sessió de 2 hores. Els horaris previstos són: dilluns de 10h a 12h;  dimarts de 16h a 18h; i dimarts de 18h a 20h.

Taller Inclusió i apropament a les noves tecnologies

Activitats d’iniciació a les noves tecnologies com: introducció als dispositius mòbils (telèfons mòbils i tauletes); fer fotografies amb telèfons mòbils càmeres i tauletes; aplicacions de missatgeria al telèfon mòbil (whatsapp; telegram i line); xarxes socials(facebook; Instagram). Es realitzarà un cop a la setmana durant 1h. Els horaris previstos són: dimecres de 10h a 11h i dijous de 17:15h a 18:15h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?