Comença la temporada de tardor de la Jugatecambiental

WhatsApp Image 2022-09-18 at 09.04.14

La Jugatecambiental ja té tot preparat per iniciar una nova temporada, la de la tardor 2022. Les activitats per aprendre i gaudir en família començaran el diumenge 18 de setembre i s’allargaran de forma setmanal fins el 4 de desembre. Aquesta temporada canvien els horaris i les activitats es faran de 12h a 13h i l’espai de joc estarà obert d11:30h a 13:30h.

En aquesta ocasió els infants i les seves famílies podran tornar a gaudir d’activitats relacionades amb el parc i el coneixement del mateix: des dels ocells que l’habiten, la seva fauna, la vegetació, descobrir nous racons, el civisme al parc, la seva meteorologia, el geocaching… A més, l’activitat del 20 de novembre se centrarà en la literatura i la ciència coincidint amb la celebració de la primera edició del Festival Empíric a Cerdanyola

La inauguració de la temporada de tardor de la Jugatecambiental tindrà lloc el diumenge 18 de setembre amb l’activitat ‘Cens d’ocells’ que permetrà fer un inventari dels ocells que habiten el parc del Turonet.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?