Comença la segona fase de les obres de reurbanització del carrer Sol

WhatsApp Image 2023-10-10 at 09.18.42

Ja ha començat la segona fase de les obres de reurbanització del carrer Sol i que afectaran el tram entre els carrers París i Llevant. La primera fase es va centrar als trams entre els carrers Clota i París i els carrers Planeta i Londres.

Les obres, que tindran una durada aproximada de tres mesos, suposaran la reconstrucció de les xarxes de sanejament municipal, d’electricitat i de telefonia. També contemplen una nova pavimentació, així com la reposició de l’arbrat per ajustar el carrer a la normativa d’accessibilitat, amb espècies i sistemes de plantació adequats per evitar que les arrels afectin els paviments. Respecte al mobiliari el projecte preveu la seva renovació.

Mentre durin les obres es prohibirà l’estacionament de vehicles a la calçada. A més, durant els treballs d’execució del col·lector i de reconstrucció dels paviments de la calçada, els vehicles no podran circular ni accedir als guals privats, fora de les zones que es vagin habilitant de forma coordinada amb el personal de l’empresa constructora a mesura que vagin avançant els treballs. Durant les obres de reconstrucció de serveis en les voreres, l’entrada als guals privats també es podrà veure puntualment limitada.

D’altra banda, els vianants podran transitar per una de les dues voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a totes les finques afectades.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?