Comença la festa del Roser de Maig més popular

1eca156427374c8abf4738e42b464eef

La ciutat viurà la seva gran festa des d’avui divendres i fins a dilluns amb un Roser de Maig que enguany torna  a estar  organitzat per representants d’entitats i ciutadans a títol individual que han volgut que el programa estigui carregat de novetats t tingui valors. Així, les festes de Cerdanola seran enguany participades, populars, ecologistes, diverses, solidàries, feministes, responsables i segures.

El primer valor de la festa el trobem en la solidaritat que exemplifica el pregoner d’aquesta ocasió. I és que el programa festiu donarà el tret de sortida el divendres 29 d’abril amb el pregó a càrrec d’Albert Roma, cerdanyolenc i membre de l’ONG Proactiva Open Arms, entitat que es dedica a salvar vides en les costes gregues. El mateix divendres destaquen actes com el concert amb la Salseta del Poble Sec (22.15, Turonet) i la Pasarel·la 2016 Primavera Estiu (22.45h, Abat Oliba).

Entre les novetats destaquen la recuperació de la baixada de carretons amb la I Baixcarnyola (dissabte 17.30h, carrer Foment), la cercavila de bèsties de foc (dissabte a les 16.30h al Parc Xarau) o la incorporació de les tradicionals barraques al nou espai amb el nom de platgeta del riu Sec (Parc Xarau), que vol ser un punt de trobada per a tots els públics amb cercaviles, concerts i sopars populars, entre d’altres. A més de la novetat de la platgeta del riu Sec i de les festes majors alternatives al Parc del Horts, la festa es manté a espais com la plaça de l’Abat Oliba i el parc del Turonet o al mercat modernista que tornarà a unir durant tot el cap de setmana el Parc del Turonet amb el Museu d’Art de Cerdanyola.

EL GOT REUTILITZABLE DEL ROSER DE MAIG

Una altra de les novetats de la festa, que enguany té un pressupost de 158.000 euros, serà el got reutilitzable editat per a l’ocasió i els beneficis dels quals es destinaran a fins socials.

HOLI I AMELIE AL TURONET

El Holi Roser repeteix al programa de la festa major, però amb un canvi d’escenari. Aquest any tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a partir de les 11h al Parc del Turonet. Diumenge l’agenda festival musical estarà protagonitzada pel concert de la banda barcelonina Amelie al del Turonet (a foto de l’esquerra la portada del seu nou disc) i l’Amiant Fest a la platgeta del riu Sec amb The Stagpies, Rombo, The Saurs, Las Ruinas i Opatov. I per cloure la festa, dilluns les activitats se centren en el públic infantil al Parc Xarau.

LES NOSTRES PROPOSTES

Compromís social: PREGÓ a càrrec d’ALBERT ROMA, cerdanyolenc membre de l’ONG Proactiva Open Arms. Divendres 29 d’abril (19.30h, plaça de Francesc Layret).

Gastronomia: SOPAR POPULAR A BARRAQUES. Divendres 29 d’abril (21h, plaça de Francesc Layret). INAUGURACIÓ DE L A MOSTRA DE CUINA MEDITERRÀNIA. Dissabte 30 d’abril a les 13h al Parc del Turonet.

Per a esportistes: VI CURSA POPULAR CERDANYOLA CIUTAT DE LA CIÈNCIA  ROSER DE MAIG
Dissabte 30 d’abril (10 h, plaça Abat Oliba). BÀSQUET 3X3 ROSER MAIG. Diumenge 1 de maig a les 9h a l’Av. Lesseps (davant Casal d’Avis).

Per als amants de la música de festa major: LA SALSETA DEL POBLE SEC. Divendres 29 d’abril a les 22.15 al Turonet.

Per a infants aficionats a la fotografia: TALLER INFANTIL DE FOTOGRAFÍA L’activitat inclou pràctiques dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig de 10 a 13h.
Inscripcions a curs@afocer.cat.

Música de proximitat (grups de Cerdanyola o molt propers): AMIANT FEST 18.00 h The Stagpies, 19.15 h Rombo, 20.30 h The Saurs, 21.45 h Las Ruinas i 23 h Opatov. Diumenge 1 de maig al Parc Xarau

Per als amants dels colors i el foc: HOLI ROSER!. Dissabte 30 d’abril a les 11 h al Parc del Turonet. CORREFOC Amb els Diables de Barberà i Joves Diables de Cerdanyola. Recorregut: Pl. J. Viladomat, av. Catalunya, c. Francesc Layret fins a l’Ajuntament. Dissabte 30 d’abril a les 22h.  

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?