Comença el segon cicle de xerrades de l’Escola de Salut de Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-10-01 at 09.54.31

Després de la bona acollida de les primeres sessions, l’Escola de Salut de Cerdanyola- programa és fruit del treball conjunt entre l’Ajuntament i els CAPs de la ciutat en l’àmbit comunitari-proposa un nou cicle de xerrades mensuals d’octubre a desembre

L’Escola de Salut de Cerdanyola ha estat molt ben rebuda per la ciutadania i l’assistència a primeres xerrades programades va superar les expectatives. Els primers temes tractats per l’Escola de Salut van ser la gestió emocional i tècniques de relaxació, l’alimentació i els hàbits saludables i les voluntats anticipades.

Les sessions programades seran el 4 d’octubre (‘Vols saber com funciona La Meva Salut?’), el 8 de novembre (‘Activitat física, un hivern en moviment’) i el 13 de desembre (‘Al Nadal, mengem com cal!’). Les xerrades, que no necessiten inscripció prèvia, es faran de les 17:30 a les 19 hores a la sala 22 de l’Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria, 38-40) i estaran conduïdes per persones professionals especialitzades en funció de la temàtica de la xerrada.

L’Escola de Salut s’ha creat amb la finalitat d’organitzar sessions informatives per abordar diferents temàtiques amb la finalitat de millorar els coneixements i les habilitats en salut entre la ciutadania. L’Escola de Salut és possible gràcies a l’estreta col·laboració en les actuacions en l’àmbit comunitari entre els equips d’atenció primària de Canaletes, Serraparera i La Farigola i l’Ajuntament de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?