Comença el Fantosfreak més internacional

3d9a979b1c7ae6adda1ab5edd6c87151

El Fantosfreak 2015 arrenca avui i fins divendres Cerdanyola es converteix en la capital per excel·lència del cinema fantàstic i freak. S’han programat 48 projeccions dels curts seleccionats (12 per dia a partir de les 22 hores) i abans  diversos grups musicals amenitzaran la vetllada a l’aire lliure al Parc del Turonet. El públic assistent escollirà el premi del públic i la resta de categories seran seleccionades pel comitè organitzador del festival.

La cita més internacional de totes les realitzades anteriorment ha designat 48 treballs, dels més de 1.130 curtmetratges rebuts, amb opció als cinc premis que lliura el festival. L’edició 2015 del festival ha suposat multiplicar per 3 els curts rebuts respecte a l’edició de 2014 i incrementar considerablement la qualitat. Per al director de Fantosfreak i membre del comitè de selecció, Rafa Dengrà, la propera cita de curts fantàstics i freaks a Cerdanyola, suposa la consolidació definitiva d’un festival únic a Espanya per la seva temàtica. Entre els curtmetratges seleccionats figuren treballs “de molta qualitat, amb pressupostos i temàtiques molt variats”, explica Dengrà. Els 12 membres de Fantosfreak han visionat els treballs i els han valorat en funció de “si el curtmetratge encaixava amb la filosofia del festival”. Per tant, segons apunten des de l’organització, “hi ha obres que s’han quedat fora de la selecció perquè no complien amb els preceptes d’un curtmetratge fantàstic i freak, que no superi els 20 minuts, i altres obres que, molt probablement, només es projectin durant el Fantosfreak”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?