Colòmbia i Canàries protagonitzaran la 31a Mostra de Dansa Popular

28075211d6824084961c071e8b76c06b

La 31a Mostra de Dansa Popular arribarà el proper cap de setmana fidel a la seva cita, però amb un format reduït. La cita que converteix la ciutat de la dansa passa a celebrar-se només de divendres a diumenge amb els grups Fundación Colombia de Folklore de Cali (Colòmbia) i l’associació el Salnitre del Faycan (Canàries). “És una mostra més petita, però per nosaltres requereix més esforç perquè volem que sigui igual de lluïda”, remarcava la secretarària de l’Esbart Dansaire Sant Marçal, Laura Bros.

L’entitat organitzadora acompanyarà els dos grups convidats en l’actuació central de dissabte (22 hores) a la plaça de l’Abat Oliba. Si els amfitrions ballaran danses de l’Ebre, del Pirineu i del Vallès, els canaris portaran a l’escenari una “dansa pausada, seriosa i amb encant”; i els colombians posaran el contrast al programa amb danses “alegres i colorides”, segons apunta el director artístic de l’Esbart, Andreu Sala. Però la mostra començarà oficialment un dia abans, aquest divendres (22h), amb un concert de música popular i tradicional al jardí del MAC. I diumenge (19.30h) la plaça de l’Abat Oliba tornarà a convertir-se en l’escenari principal del festival amb les actuacions de les seccions de petits i mitjans de l’Esbart i el ball de Gitanes amb la colla de joves de Castellar del Vallès, la colla de Cerdanyola (cos de dansa de l’Esbart) i la colla de veterans de Parets del Vallès. La regidora de Cultura, Montse Montiel, destacava la vitalitat d’una cita amb més de 30 anys d’història i assegurava que des de l’Ajuntament “s’hi han posat tots els mitjans possibles”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?