CleceVitam Ceritania celebra el seu primer aniversari

Aniversari CleceVitam Ceritania 4

CleceVitam Ceritania, el primer centre per a gent gran gestionat per CleceVitam a Catalunya, ubicat a Cerdanyola del Vallès, compleix un any de la seva inauguració i ho celebra en una jornada molt especial.

El 15 de desembre del 2020, malgrat les dificultats causades per la pandèmia, CleceVitam Ceritania va obrir les seves portes i ara, un any després, celebra amb totes les persones usuàries i l’equip de professionals de la residència aquesta data tan especial compartint un dia ple de sorpreses.

En aquesta celebració, la Beatriz Pacheco, directora del centre, ha volgut agrair a totes les persones residents i a les seves famílies la seva confiança, així com posar en valor la gran tasca que fan dia a dia els i les professionals. Posteriorment, la jornada ha continuat amb un concurs de cançons, un espai per fer fotografies, un berenar i un pastís d’aniversari. CleceVitam Ceritania bufa la seva primera espelma amb el desig de seguir cuidant i acompanyant les persones usuàries i de poder sumar moltes més experiències en el centre.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?