Clece inicia una campanya d’inserció laboral de dones víctimes de violència masclista

Clece Vitam Ceritania

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, Clece ha posat en marxa un projecte especial per a la contractació de dones víctimes de violència de gènere durant el mes de novembre amb el que suma ja 130 noves contractacions, 29 d’elles a Catalunya. L’empresa és la gestora de Clece Vitam Ceritania, la nova residència de Cerdanyola.

Clece i les seves filials han portat a terme una campanya amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, amb l’objectiu d’aconseguir la simbòlica xifra de cinquanta contractacions d’aquest col·lectiu durant el mes de novembre. El programa ha tingut tant d’èxit que actualment ja són 130 les dones víctimes de violència de gènere que han trobat, a Clece, una nova oportunitat, 29 d’elles a Catalunya.

L’aposta de Clece per la inserció laboral de col·lectius desfavorits o en risc d’exclusió no és nova. Clece porta més de 15 anys impulsant la igualtat d’oportunitats a través de la integració de persones de col·lectius desfavorits com són les dones víctimes de violència de gènere, entre d’altres. A més, treballa per conscienciar la població de la realitat i situació que viuen els col·lectius més vulnerables de la societat i per promoure el manteniment de l’ocupació, afavorint la possibilitat que les persones puguin accedir a un lloc de treball i fomentant el seu desenvolupament professional i personal.

“A Clece, estem molt orgullosos de l’èxit d’aquesta iniciativa amb la qual hem pogut ajudar a 130 dones víctimes de violència de gènere en una situació complexa i de gran vulnerabilitat. És important destacar que aquesta no és una campanya puntual, sinó que apostem per la inserció laboral d’aquest col·lectiu des de fa anys, ja que creiem que un lloc de treball pot ser la clau que marqui la diferència perquè aquestes persones puguin donar un tomb a la seva vida i sentir que recuperen el control de la mateixa”, ha expressat Purificació González, directora de Recursos Humans de Clece.

Actualment més de 9.300 empleats de Clece pertanyen a col·lectius en risc d’exclusió. En el cas de les dones víctimes de violència de gènere, al setembre de 2020, eren 249 dones les que formaven part de la plantilla. Després de la campanya duta a terme durant el mes de novembre, actualment Clece compta amb 379 dones pertanyents a aquest col·lectiu vulnerable.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?