‘Classe’ arriba avui al teatre Ateneu

image_2_noti

El Teatre Ateneu acollirà avui divendres (20h) l’obra Classe, un text signat per Iseult Golden i David Horan. Les entrades són a la venda a www.cerdanyola.cat/teatre. El preu és de 20 euros a la taquilla, 15 euros a l’avançada. Per a joves, estudiants i pensionistes, el preu serà de 10 euros. L’aforament del Teatre Ateneu serà del 100 %. Caldrà portar posada la mascareta, emprar el gel hidroalcohòlic i si s’escau seguir les instruccions del personal de la sala.

Pol López, Pau Roca i Carlota Olcina, dirigits per Pau Carrió, posaran en escena Classe. Un treball que ens permetrà pensar en l’escola i en l’educació dels infants i reflexionar sobre el sistema educatiu a partir del fill de la Sarah i el Brian, de 9 anys. El seu mestre diu que li costa aprendre, que li podria anar bé un psicòleg. Però el Brian i la Sarah – que a més s’acaben de separar- no tenen bons records de l‘escola, ni dels professors. Una trobada entre pares i professor que mostra una triple confrontació divertida i punyent on xoquen les diferències de classe, els reptes del món educatiu i les dificultats a l’hora de relacionar-nos: a l’escola, a la parella, a la família.

El director de l’obra, Pau Carrió, destaca que l’obra vol reflectir “un tros de realitat ple d’humor i tendresa, ple de preguntes sense resposta fàcil”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?