Ciutadans proposa més ajuts per al sector econòmic

ciutadans14F

Els diputats de Ciutadans al Parlament José María Cano i Martí Pachamé han visitat Cerdanyola per conèixer la situació del teixit comercial. Acompanyats per Sonia Rodríguez i Susana Sánchez, candidates cerdanyolenques a la llista de la formació taronja i dels regidors Pau Ortolà i Gorka Samaniego, han fet un recorregut per diferents comerços de la ciutat.

“Hem de cuidar l’economia en un moment com aquest amb moltes restriccions. Unes restriccions que han de venir acompanyades d’ajuts, perquè molts comerços i empreses ja no aguanten més”, assegurava Cano, portaveu de la comissió d’Economia de CS al Parlament de Catalunya.  En aquest sentit, les propostes de la formació taronja en aquest àmbit passen per un ajut del 75% de la facturació d’anys anteriors que s’acrediti. “I també ajuts als lloguers per ajudar empreses i comerciants a aguantar”, afegia Cano.

CS és ara la primera força al Parlament i surten a guanyar el 14-F. “Hem demostrat que hi havia una part de la ciutadania que no estava representada al Parlament i també hem demostrat feina amb totes les propostes que hem fet”, remarca el diputat. Des de la formació conviden la ciutadania a participar i recorden que existeix l’opció del vot per correu. “Nosaltres no volíem posar en risc la salut dels ciutadans per les dades sanitàries que hi havia sobre la taula, però una vegada la Justicia díu que endavant el 14-F, cal votar amb la màxima seguretat”.

CS planteja la campanya amb molta precaució i amb moltes ganes. “Com sempre amb gent molt treballadora i amb ganes d’escoltar tot el sector”, apunta Rodríguez, també portaveu de CS a l’Ajuntament de Cerdanyola. “Portem mesos intentant donant suport al teixit econòmic de Cerdanyola. A més, som un dels partits que més propostes de resolució ha presentat al Parlament en aquest àmbit”, destaca la cerdanyolenca, que creu “indispensable” que tant a nivell de Catalunya com de Cerdanyola “hi hagi més eficacia en les ajudes” i que s’obri una segona fase: “Hem de cuidar les nostres empreses, els comerços, els autònoms i treballadors que estan passant per moments complicats”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?