Ciutadans impulsarà una modificació de la llei 31/2010 per acabar amb el tribut metropolità

e670b6eb-ebaa-422a-80ea-ed66fe1e4af4

Ciutadans impulsarà una modificació de la Llei 31/2010 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) aprovada pel Parlament de Catalunya el 27 de juliol de 2010 per “acabar amb l’impostàs metropolità”. La formació taronja proposarà altres mesures per finançar l’AMB perquè suposi una redistribució més “transparent, justa, equitativa i eficient” de diners.

La portaveu de Cs a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha explicat que el seu partit impulsarà aquesta modificació de la llei si accedeix al govern de la Generalitat després de les eleccions del 14-F. Rodríguez assegura que aquesta nova proposta permetrà “millorar de manera quantitativa i qualitativa el transport de la zona 1 sense apujar els impostos als ciutadans”. A més, la portaveu apunta que es proposarà la realització d’una auditoria independent anual sobre els serveis prestats i l’activitat duta a terme. Finalment, Rodríguez indica que la modificació legislativa que impulsarà la formació taronja contempla “l’eliminació de la sobredimensió de les administracions públiques i com a conseqüència els càrrecs de confiança generats pels partits independentistes, PSC i Els Comuns que repercuteix directament en la butxaca del conjunt de la ciutadania”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?