Ciutadans demana solucions per als afectats per les últimes pluges torrencials

pluja

Després que divendres caiguessin a Cerdanyola més de 300 litres per metre quadrat, la portaveu de Cs Cerdanyola, Sonia Rodríguez expressa el suport de la formació  “a tots els damnificats, ja que els danys han estat quantiosos”. També ha demanat al govern municipal “mitjans per ajudar les famílies i comerços afectats” per les inundacions.

A més, Rodríguez ha sol·licitat a l’Ajuntament una “reunió urgent amb els responsables de l’empresa Endesa per buscar solucions urgents davant els problemes elèctrics” que han augmentat amb aquestes pluges torrencials però que ja s’arrossega per “unes infraestructures deficients”. Concretament, la portaveu ha anunciat que Ciutadans “sol·licitarà l’obertura d’un expedient a Consum perquè s’investigui el motiu i l’abast dels talls de llum que pateixen els ciutadans de Cerdanyola”. Per a Rodríguez també és important prendre les mesures necessàries per mitigar i evitar, en la mesura del possible, les conseqüències negatives d’aquests temporals: “Hem de millorar el sistema de desguassos i mantenir-lo a el dia, així com millorar la distribució elèctrica; no és acceptable que pugi tant el nivell de l’aigua i es tinguin tants talls de llum “. En aquest sentit, ha reclamat “una reunió amb els partits del consistori per treballar en l’elaboració urgent d’un pla d’actuacions de millores en l’espai públic” que, segons Rodríguez, “s’ha de centrar en la neteja de clavegueres i clavegueram, així com de millora del drenatge dels espais públics”. Les queixes que han arribat a la formació dels veïns sobre la situació dels embornals, la situació del subministrament elèctric i les inundacions, han estat molt nombroses: “Hem de fer alguna cosa per no fallar a la ciutadania en aquest tipus de situacions, que no són tan infreqüents i hem de millorar en la seva prevenció imitigació”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?