Ciutadans demana habilitar la Torre Vermella com un espai sociocultural

IMG_20200630_085644

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha sol·licitat que “la rehabilitació de l’edifici de la Torre Vermella impliqui el seu ús per a fins socioculturals, amb especial atenció a la reserva d’espais perquè les persones grans puguin realitzar les seves activitats“. Rodríguez ha explicat que “destinar, com pretén el govern de PSC, la Torre Vermella per a ús administratiu implicaria perdre una oportunitat més de fomentar la cultura a Cerdanyola, especialment en un edifici situat en un punt neurològic de la ciutat”.

La portaveu taronja ha recordat que en la negociació dels pressupostos “Cs ja va apostar per habilitar nous espais per fomentar la cultura i les trobades socials a Cerdanyola”, posant com a exemple la Torre Vermella. Concretament, la formació va proposar destinar Ca n’Altimira o la Torre Vermella “com a espais de trobada per fomentar les activitats de la nostra gent gran”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?