Ciutadans demana al govern municipal una línia d’ajuts per al pagament del tribut metropolità

41caa23393f9d9a5f744162d34346b69

La portaveu Cs a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha insistit novament en la necessitat d’establir una línia d’ajuts per atenuar “la càrrega que aquest nou tribut suposa a la butxaca de les famílies més vulnerables, especialment en aquest context de crisi”.

Així, Ciutadans ha reclamat al govern municipal socialista una línia d’ajuts per al pagament del Tribut Metropolità. La formació taronja recorda que “aquest impost grava a gairebé tots els propietaris d’immobles de la ciutat, utilitzin o no transport públic” i constata “la influència que Cerdanyola i el seu alcalde”, com a membres de l’AMB i del seu Consell Metropolità, han tingut en l’aprovació i implementació d’aquest tribut. “El govern no pot escudar-se en que és un tribut d’una altra administració, quan el PSC ha estat el promotor d’aquest i del seu import final”, ha remarcat Rodríguez. En aquest sentit, la portaveu remarca que “el PSC, juntament amb ERC i els Comuns porten governant els últims anys l’Àrea Metropolitana” i que l’alcalde, com a membre de l’AMB va votar a favor d’aquest tribut. “Ara no pot llançar pilotes fora”, afegeix Rodríguez.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?