CiU presenta una candidatura per governar de forma oberta, participativa i transparent

9aa91352e792f145830c61b99571c730

La renovada candidatura de  CiU  per a les eleccions municipals es presentava oficialment a la Biblioteca Central amb el convenciment de fer un “bon resultat per començar a canviar Cerdanyola i que l’Ajuntament sigui més proper al ciutadà”. L’alcaldable independent Josep Grau, agraïa a la coalició “la valentia que ha tingut per obrir el partit a noves persones que aportin noves idees” i assegurava que l’equip que encapçala, amb gran presència d’independents, treballarà “per fer de Cerdanyola  una ciutat que sigui l’orgull del Vallès”.

Grau està seguit a la llista per l’actual regidor Marc Costa, l’advocada Encarna Linares, l’arquitecte Josep Lluís Riart i la professora de la Universit Rovira i Virgili i exjutgessa, Haidé Costa. En el torn d’intervencions Linares destacava “el compromís, la formació i la il·lusió” de la candidatura i Marc Costa feia un balan del paper de CiU a l’oposició. “Si des de l’oposició no hem pogut fer tot el que voldríem, hem de guanyar per tenir un Ajuntament més obert i que la ciutat tingui un rumb”. Per a Josep Riart, la llista convergent és la més preparada per canviuar la ciutat: “Perquè canviarem el funcionament de l’Ajuntament, perquè coneixem els actius de la ciutat i perquè tenim el millor candidat”. La número 9 i presidenta de la JNC Cerdanyola, Marta Soto, assegurava que els joves estan preparats per assumir el relleu a la política municipal i “són la clau per a l’èxit del procés d’alliberament nacional i guanyar les municipals”. I si Grau havia afirmat que “un municipi no pot estar al marge del que passa al seu país”, el portaveu del grup municipal de CiU, Alfons Escoda, també destacava la importància del procés nacional en les municipals: “En un escenari amb més actors en joc, més candidatures i partits, caldrà pactar i a CiU, no ens fa cap por, hem demostrat que podem i sabem pactar”. Escoda, que tanca simbòlicament la candidatura, assegurava que els convergents tenen “una llista preparada i il·lusionada” i que són “el primer partit” del sobiranisme: “Si bé hi ha altres forces que també formen part del món sobiranista i també podrien guanyar, som els únics que no hem dit no a tot aquests últims quatre anys”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?