CiU es renova amb la incorporació de 12 independents

ca9456ad89fef6c66a71b99b32dfe05e

CiU presentarà la seva llista, que els convergents defineixen com a “renovada i amb força independents”, el proper diumenge 26 d’abril  (12 hores) a la Biblioteca Central de Cerdanyola. A la llista -encapçalada per Josep Grau i tancada per l’actual portaveu del grup municipal de CiU, Alfons Escoda- els 10 primers noms són Marc Costa, Encarna Linares, Josep Lluís Riart, Haide Costa, Armand Riba, Ana Barneda, Josep M. Gispert, Marta Soto i Miquel Soler. Per als convergents, es tracta d’una llista “equilibrada, tant pel que fa a edat com a distribució geogràfica dels candidats” i amb “28 persones arrelades fortament a Cerdanyola i molt implicades en el món local”.

Des de CiU s’apunta que la llista, que no compta amb cap membre d’Unió, s’ha renovat amb 12 independents “amb la voluntat de respondre al que demana la ciutadania: que els partits s’obrin a la participació de la gent”. Els convergents destaquen que tots els candidats “han pres part activa” en les diferents sectorials que han impulsat per a la redacció del programa electoral.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?