Cerdanyola’t, la nova APP de take away de l’hostaleria local

app

Un total de 27 restaurants de Cerdanyola a l’abast de la mà. L’APP Cerdanyola’t –produïda i dissenyada pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Cerdanyola- ja està operativa i permet el servei de manjar per emportar. Més endavant, oferirà també el servei a domicili i es podria compartir també amb el comerç local i els mercats municipals. L’app de take away Cerdanyola’t està disponible per a sistema Android a Google Play i per a iOS a App Store d’Apple

“Les tecnologies ens permeten treballar d’una altra manera i ens hem d’adaptar a tot. Esperem que en breu s’incorporin més restaurants”, apuntava el president del Gremi, Antonio Castro, que destacava que “sembla que el fet de consumir a casa anirà a més”. Per a l’alcalde Carlos Cordón, l’APP és un pas més en la col·laboració mútua amb el Gremi d’Hostaleria per ajudar un dels sectors més afectats per la pandèmia: “Entre totes i tots hem de fer comerç i restauració local perquè tinguin l’oportunitat de seguir treballant”.

“Estem molt convençuts que funcionarà i que podrem competir amb altres plataformes”

L’APP és el “començament d’un camí que va néixer en plena pandèmia”, apuntava el dinamitzador del gremi a Cerdanyola, Ferran Tornel. “Volem que la gent senti encara més la pertinença a Cerdanyola”, afegia. Com a Gremi, l’objectiu és que l’APP pugui arribar a cobrir també Ripollet i Montcada. “Competir amb altres plataformes molt populars será difícil, però la gran diferència és que aquestes altres plataformes cobren un percentatge exagerat al restaurador i la nostra no ho farà. Pel restaurador serà molt interessant. Estem molt convençuts que funcionarà i que podrem competir”. El restaurador podrà modificar el contingut fàcilment i la ciutadania que es descarregui l’APP tindrà accès als menús diaris, a les cartes o al take away, entre d’altres.

La campanya de vals de compra per al comerç i la restauració segueix activa fins al 9 de gener

La campanya de suport al comerç i l’hostaleria local Queda’t amb Cerdanyola es manté activa fins al 9 de gener. La iniciativa ha obert la participació a persones de fora de la ciutat i s’han doblat el nombre de vals que es poden adquirir. “És una campanya molt potent i no acabem d’entendre perquè no ha funcionat bé. En les últimes setmanes s’ha notat un increment en el consum dels vals, animem la població a fer-los servir”, valorava Castro.

L’Ajuntament i la Cambra de Comerç han acordat allargar la campanya Queda’t amb Cerdanyola fins a després de Reis amb la intenció de facilitar les compres nadalenques a la ciutat i seguir donant suport al comerç i l’hostaleria locals. A més, si fins ara la campanya estava adreçada únicament a les persones empadronades a Cerdanyola, a partir d’ara poden beneficiar-se dels vals de descompte totes aquelles persones que ho desitgin i majors de 16 anys.

Les persones que vulguin disposar vals de descompte per gastar als establiments adherits a la campanya han d’accedir al web https://cerdanyola.bonoconsumo.es/ca Cada persona pot adquirir quatre vals de 10 euros o vuit vals de 5 euros. Es poden consumar 20 euros a comerços i serveis i 20 euros a la restauració de la ciutat. Podrà fer-se ús de cadascun dels vals en compres iguals o superiors a l’import del val. Tots els establiments de Cerdanyola poden adherir-se, seguint les bases de la campanya. Actualment hi ha 111 establiments que hi participen. La ciutadania els pot reconèixer gràcies a un adhesiu que els identifica a l’accés dels establiments de comerç, serveis a la persona i de restauració, així com consultant la web de la campanya

Més del 50% d’anul·lacions de les reserves d’empreses als restaurants

El sector de la restauració pateix les cancel·lacions d’àpats d’empresa després que el  conseller de Salut, Josep Maria Argimon, recomanés no celebrar sopars i dinars d’empresa per la situació de la covid-19. “Ho estem vivint amb molta angoixa, en el dia a dia anem fent amb els nostres clients habituals, però a nivel de grups les anul·lacions superen el 50%. Tenim un problema seriós”, lamentava Castro.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?