Cerdanyola tornarà a viure el Carnaval

makinerosok

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitzarà aquest any el Carnaval, adaptat a les normes que estableixin les autoritats sanitàries. L’activitat més important, la Rua de Carnaval, tindrà lloc el dissabte 26 de febrer. Prèviament, el dijous 24 de febrer (Dijous Gras) s’organitzarà una activitat infantil i l’arribada del Rei Carnestoltes, que llegirà el tradicional pregó satíric.

El Carnaval finalitzarà el dimecres 2 de març, dimecres de cendra, amb el recorregut de l’enterrament de la Sardina i els funerals pel Rei Carnestoltes. Des de la plaça de Francesc Layret, on es farà la vetlla de sa majestat Carnestoltes de cos present, fins a la plaça de l’Ateneu. Allà se l’acomiadarà en una cerimònia que barrejarà llàgrimes, balls i percussions amb la gresca carnavalesca.

No es farà concurs de disfresses

A la Rua de Carnaval, que se celebrarà el dissabte 26 de febrer, hi participaran tres carrosses municipals, una amb el Rei Carnestoltes i les altres dues animades per escoles de ball de la ciutat. Començarà a les 17 h des del davant de l’escola Saltells i finalitzarà al Parc de Can Xarau, on hi haurà un espectacle d’animació. Aquest any no es farà concurs de disfresses, per la qual cosa no caldrà fer cap mena d’inscripció. Així, les persones o comparses que vulguin participar a la Rua es podran afegir en el punt del recorregut que vulguin. Es recomana que ho facin des del començament, per entre totes les persones i grups participants fer una rua ben festiva, alegre i lluïda.

El recorregut previst per la Rua és el següent: inici a l’av. d’Espanya (davant l’escola Saltells), c. de Francolí, pg. de Cordelles, pl. de Francesc Layret, c. de Sant Iscle, av. de la Primavera, av. de Catalunya, c. de Santa Anna i Parc Xarau. En aquest punt finalitzaran les activitats del Carnaval 2022 organitzats per l’Ajuntament.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?