Cerdanyola tornarà a reivindicar la llibertat sexual

a71eb08b350426b2891f71e7eadd0246

La ciutat commemora el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ amb un acte central aquest dijous que repetirà el trencament d’armaris

El dijous 28 de juny es commemora el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès se sumarà un any més a aquesta commemoració amb l’objectiu de seguir defensant els drets del col·lectiu LGTBIQ (lesbià, gai, trans, bisexual, intersexual i queer), la diversitat afectiva, sexual i de gènere i la lluita contra les LGTBIQfòbies.

Les activitats al voltant del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ han estat organitzades a través de la ‘Comissió del 28 de juny’. L’objectiu d’enguany se centra en donar a conèixer les sigles LGTBIQ+ “perquè tothom pugui diferenciar-les i sensibilitzar-se en diversitat afectiva, sexual i de gènere”.

L’acte central del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ tindrà lloc aquest dijous. S’iniciarà a les 17 hores amb l’acció performativa Desig Per(z)ones a la plaça de l’Abat Oliba. Després es llegirà el manifest i seguidament es farà una cercavila musical fins al Casal de Joves, on està previst que a les 19 hores comenci la performance ‘Rebentem armaris a Cerdanyola’. Durant aquesta jornada la sessió habitual del Cafè Filosòfic, que es fa a la sala d’Enric Granados (18.30 hores), se centrarà en el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+.

EXPOSICIONS A LA BIBLIOTECA I AL MAC
La Biblioteca Central acollirà, entre el 25 de juny i el 4 de juliol, l’exposició bibliogràfica i fílmica Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+. I al Museu d’Art de Cerdanyola es podrà visitar, entre el 28 de juny i el 31 de juliol, l’exposició ‘Coincidències insòlites. El nu masculí’.

CERDANYOLA, CIUTAT FUNDADORA DE LA XARXA DE MUNICIPIS LGTBI

Cerdanyola és un dels municipis fundadors de a la Xarxa de Municipis LGTBI, on una trentena de ciutats catalanes comparteixen el desenvolupament de polítiques públiques -adreçades a assegurar els drets i les llibertats de totes les persones més enllà de les seves identitats, expressions de gènere o orientacions afectives i sexuals- experiències i coneixements per sumar sinergies que incrementin la capacitat conjunta d’acció política i social. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?