Cerdanyola torna sumar-se a la Marató de TV3

CursaUAB2014xx

Des de l’Ajuntament i algunes entitats de Cerdanyola s’ha confeccionat un programa d’activitats solidàries amb motiu de La Marató de TV3, que enguany se celebrarà el diumenge 19 de desembre i es dedicarà a la salut mental. Els diners recollits a totes les activitats es donaran a La Marató de TV3.

En l’àmbit esportiu, el Club Bellaterra organitzarà el Torneig Exprés de Pàdel Familiar el 18 de desembre i el mateix dia el Club Arquers Cerdanyola farà una jornada de portes obertes que completarà el diumenge 19 de desembre amb una tirada social oberta a qui desitgi provar l’experiència del tir amb arc.

Dins el programa també tenen cabuda la representació de El Malalt Imaginari al Canal Bellaterra TV, el concert d’havaneres de Els Pirates de Bellaterra a El Musical i la venda del còmic SintomatoLÓGICA al Servei de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola.

La Cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3 que es farà el diumenge, 19 de desembre, ja compta amb 1.000 inscrits

La UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració d’Applus+ Laboratories, han organitzat aquesta desena edició de la Cursa i caminada solidària 2021 de la UAB, en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental, que tindrà lloc el proper diumenge, 19 de desembre. Enguany, hi haurà dues modalitats, la presencial i la virtual, aquesta última més flexible en el temps.

El diumenge, 19 de desembre, serà el dia de la cursa presencial -després de l’impàs viscut l’any passat-, coincidint amb la jornada que té lloc el programa La Marató de TV3. Es podrà participar a la cursa d’11,6 km, a la cursa i caminada de 6 km o a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda. Resta encara tota la setmana per a poder inscriure’s (https://www.cursauab.cat/).

La cursa es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat davant la pandèmia, tal com s’està fent amb totes les curses que tenen lloc aquests dies. La sortida i arribada será a la Vila Universitària, al campus de la UAB. El recorregut llarg passarà davant del Sincrotró Alba, situat molt a prop del campus, i entrarà als carrers del centre de Cerdanyola del Vallès, per tornar a la Vila Universitària.

La darrera edició de la cursa, presencial, l’any 2019, es va fer un dels rècords de participació, amb 2.280 persones: corredors federats, aficionats a les curses, famílies, amics, estudiants, no van voler perdre’s la cita solidària al campus. En aquella ocasió, per primera vegada, la cursa d’11.6 km. va passar pels carrers del centre de Cerdanyola del Vallès, i enguany, al 2021, es torna a repetir l’experiència i el recorregut llarg entrarà al centre del municipi de Cerdanyola.

El guanyador de la darrera edición de la cursa, d’11.6 km., en categoria masculina, va ser el terrassenc Marc Otero Fernández, del club Joventut Atletic Sabadell (Alumni UAB de Ciències Ambientals), i en la categoria femenina, va ser la sabadellenca Julia Casas Codina (Alumni UAB de Fisioteràpia), Campiona de Catalunya de Ciclisme i professora associada de Fisioteràpia a la UAB.

La Marató de TV3 celebra enguany la seva 30a edició i estarà dedicat a la salut mental, un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l’espectre autista o els de l’aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions són, només, alguns dels problemes de salut mental que es tractaran.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?