Cerdanyola torna a sortir al carrer per rebutjar les violències masclistes

1623442012599

La ciutat va viure ahir dues concentracions de rebuig contra les violències masclistes. Pel matí, el Consell Municipal de Polítiques de Dones va convocar una concentració de rebuig i denúncia contra la violència ver les dones i en record de la nena de 6 anys, trobada assassinada al mar de Tenerife com a conseqüència de la violència masclista.

Per la tarda, el moviment feminista de Cerdanyola es concentrava també davant l’Ajuntament de Cerdanyola. “No són casos aïllats, no són bojos, no són monstres, són fills sans del patriarcat. Ens maten perquè poden, perquè volen que siguem obedients i submises. Però fa massa temps que estem fartes i també estem organitzades contra la violència sistémica”, deia el comunicat que llegien. Les presents asseguraven que es mobilitzen perquè mai un masclista maltractador pugui tenir la custòdia de cap infant ni persona menor, perquè la veu de les dones quan denuncien violència masclista sigui escoltada, perquè quan el sistema judicial no protegeixi a les víctimes de violència masclista (denegant ordres de protecció i permetent la impunitat de l’agressor), i aquestes dones acabin assassinades,  es faci responsable a aquelles persones que hagin permès que això passi i perquè els homes comencin a dir, davant de la violència “això  no és un home, ni un pare, és un assessí masclista, que és diferent”

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?