Cerdanyola torna a mullar-se per l’Esclerosi Múltiple

mullat

La Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de voluntariat local ha fet possible que un any més se celebri el Mulla’t a quatre piscines de la ciutat. L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats. A Catalunya hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple.

A Can Xarau, es van recaptar quasi 250 euros i es van nedar un total de 28.755 metres amb 63 participants. La resta de piscines participants encara no han fet públiques les dades. La recaptació al Mulla’t es destinarà als programes d’acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca, que ens ajuda a tenir l’esperança en esborrar aquesta malaltia.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?