Cerdanyola torna a mullar-se per l’esclerosi múltiple

WhatsApp Image 2023-07-10 at 13.16.27

Cerdanyola es va mullar de nou per l’Esclerosi Múltiple diumenge. A falta de les dades de les altres piscines, a Can Xarau hi van participar 78 persones que van nedar més de 66.000 metres i van recaptar 283 euros. “La recaptació econòmica que s’ha fet ha estat mitjançant la recaptació a la guardiola i la venda de material, que aquest any ens han subministrat molt poc i l’hem venut tot. Tot i així la piscina de Can Xarau un any més ha posat el seu granet de sorra per aquesta causa i esperem que l’any vinent sigui una mica millor”, asseguren des de l’equipament esportiu.

Promoure la investigació

A les 12h es va fer una de les capbussades col·lectives a la piscina de Can Xarau. En ella van participar alguns regidors i regidores de l’Ajuntament. A banda de Can Xarau, també van participar al Mulla’t les piscines del Turonet, PEM Guiera i SAF UAB. L’objectiu d’aquesta jornada és recaptar fons per millorar la vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple i promoure la investigació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?