Cerdanyola torna a estar present a la fira Expo Real de Munic

exporeal_2022_4

Cerdanyola ha tornat a estar present a l’Expo Real, la fira internacional d’inversions i propietats més gran d’Europa i que aborda tot el cicle de vida dels béns immobles, des del concepte i el desenvolupament, el finançament i la realització fins a la comercialització, l’operació i l’ús. Aquesta fira compta amb un programa de conferències molt complet amb experts de renom que discuteixen les tendències i innovacions dels mercats immobiliari, d’inversió i financer a nombroses conferències i taules rodones. En l’edició d’enguany la fira ha comptat amb més de 1.000 expositors d’una trentena de països i gairebé 20.000 visitants.

Cerdanyola del Vallès ha format part per segon any de la delegació encapçalada per l’AMB, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona i de la que també han format part Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans. La delegació cerdanyolenca, encapçalada per l’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó, ha dedicat dos dies a compartir experiències amb els principals actors de la indústria immobiliària: inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals. Cordón ha impartit la conferència Parc de l’Alba. A whole new district of opportunities amb l’objectiu de “seguir projectant Cerdanyola en aquesta gran plataforma de networking que té per objectiu arribar a acords i forjar aliances amb els principals actors de la indústria immobiliària: inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals”. L’alcalde destaca la importància de participar en fires d’aquesta temàtica per “compartir amb el món la nostra ciutat, el seu present i el seu futur, en la recerca d’inversions que puguin arribar i es puguin traduir en major benestar per a tota la ciutadania; com és el cas del Parc de l’Alba, una oportunitat de futur per a la ciutat”.

A més Carlos Cordón va ser l’encarregat de donar la benvinguda en nom dels alcaldes i alcaldesses de la delegació metropolitana a la Catalan Conference Talent and Innovation Hub for Urban Regeneration

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?