Cerdanyola sota la mirada dels infants

9e02f79f72eca3ca589ae757d97a7173

Arreglar les voreres, posar més vigilància policial als passos de vianants davant les escoles, organitzar més activitats per als infants de 8 a 12 anys a les festes de la ciutat i baixar els preus de serveis municipals com el de l’Escola de Música van ser les primeres propostes que van presentar els nous membres del Consell d’Infants. El nou òrgan de participació ciutadana està format per nens i nenes de 10 a 12 anys que estudien 5è i 6è de primària a les escoles de Cerdanyola.

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i la regidora d’Educació, Maria Reina, van presidir l’acte de constitució del Consell d’Infants el passat dijous. La iniciativa permetrà als infants donar la seva opinió sobre la ciutat i el seu funcionament: “Avui comencem a parlar de la ciutat des del punt de vista dels infants, aportant la seva visió”, destacava Reina. Per la seva banda, l’alcaldessa recordava als nous consellers i conselleres que els infants fins a sisè curs representen el 12% de la ciutadania de Cerdanyola i per aquest motiu és “molt important” escoltar-los. El Consell es reunirà mensualment i la propera  sessió serà el 4 de desembre, però els seus membres ja han rebut el primer encàrrec per part de l’alcaldessa: han de treballar la seva mirada sobre la ciutat en conjunt, lliurar als Reis Mags una carta de desigs per a Cerdanyola durant la Cavalcada i treballar propostes sobre els parcs infantils. Carmona apuntava que aquest és un dels temes recurrents a les visites que fan a l’alcaldia els alumnes de 3r de primària.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?