Cerdanyola se suma al Shop Local Day

FB_IMG_1605784711159

Aquest dissabte 21 de novembre les botigues de tot el país, entre elles vuit de Cerdanyola,  s’uneixen per celebrar el Shop Local Day, una iniciativa que neix amb la finalitat d’unir forces entre petits comerços i consumidors. El moviment neix com la versió espanyola de l’americà Small Business Saturday, l’alternativa local als coneguts Black Friday i Cyber Monday a la qual se sumen els petits negocis. Aquest moviment persegueix donar suport als negocis locals a les portes de la campanya nadalenca.

Quins comerços hi participen?

Llibreria Èfora, Llibreria Lilliput, El Tastet, Tempo Di Vino, Bee Love Coffee, D-Ruta, Lourdes Muñoz Estética, Oxhala, Qoreo Dance i Cecilia Melo Joies són els comerços locals que participen en la primer edició del Shop Local Day a Cerdanyola. Cadascun d’aquests comerços aporta una part del regal conjunt –valorat en més de 300 euros- que l’organització sortejarà el 27 de novembre entre totes aquelles persones que hagin col·laborat i consumit en algun o diversos dels establiments adherits a la iniciativa.

Segons la CEC, a Espanya operen més de 450.000 negocis minoristes que proporcionen ocupació a més de 1,3 milions de persones (representant el 13% del Producte Interior Brut).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?