Cerdanyola se suma a la convocatòria ‘Emergència Feminista’

140b010967f6cad065f658f2e2e7cc8d

Cerdanyola, com molts altres municipis, se suma a a l’emergència feminista del divendres 20 de setembre. La cita, sota el nom Emergència Feminista denuncia les violències masclistes en totes les seves expressions. A aquesta convocatòria s’hi han unit desenes de col·lectius i sorgeix de la Plataforma Feminista d’Alacant, que fa unes setmanes va emetre un comunicat en què assegurava que hem passat un estiu 2019 “negre”, pel que fa a les violències masclistes: un assassinat cada dos dies, a dones, durant el juliol. Aquest divendres 20 de setembre les dones prendran el carrer, en moltes localitats de l’Estat espanyol, organitzant marxes violetes: La Nit Serà Violeta!

A Cerdanyola del Vallès la Manifestació Nocturna sortirà a les 20h de la increïble Figa Rebel (Av. Roma, 54), a les 20’30h de la Plaça Abat Oliba i es farà una trobada conjunta amb Ripollet a les 21h a la Plaça Josep Viladomat de Cerdanyola del Vallès. La convocatòria ha estat organitzada pels col·lectius feministes: La Figa Rebel de Cerdanyola del Vallès i el Comitè de Dones de Ripollet. En la crida a aquesta manifestació nocturna es demana a tothom a portar llum, roba lila i a fer soroll.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?