Cerdanyola-Sabadell, quarts de final de Copa Catalunya

f3b735e3300faff0e348331a5413d4d3

Els quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta ja estan definits. Cerdanyola-Sabadell; Europa-Barça B i Badalona-Girona s’enfrontaran als quarts de final de la Copa Catalunya. El partit serà el p`roper 12 de novembre a la Bòbila en un horari encara per determinar. El Gavà ha quedat exempt i es classifica directament per a semifinals.

“És un derbi vallesà i per nosaltres serà molt difícil perquè ens haurem d’adaptar a les condicions d’un camp petit que no ens afavoreix. Tot i així, no volem excuses i hem de fer valer que som un equip de categoria superior”, assegura Carles Gimeno, coordinador de futbol base CE Sabadell. Per al  vicepresident del Cerdanyola, Jordi Riba, “el partit és un premi per a nosaltres i l’afrontem amb moltíssimes ganes”. Però Riba també és optimista: “En un derbi mai se sap, però a priori el Sabadell és favorit”.

PROPER PARTIT DE LLIGA
Els verds es desplaçaran aquest diumenge a Vilassar de Mar després de guanyar el Terrassa per 2 a 1. El Cerdanyola FC segueix invicte aquesta temporada.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?