Cerdanyola recupera el servei de patrulles conjuntes entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local

Patrulles conjuntes de Mossos d’Esquadra i Policia local / F. Ajuntament (NP)

Les patrulles mixtes entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, servei que havia quedat aturat com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID19, tornen a estar operatives.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han reprès el patrullatge conjunt entre els dos cossos de seguretat amb presència a la ciutat. Aquest servei, que fa anys que funciona i que havia quedat aturat per la pandèmia, té com a objectiu reforçar la seguretat de proximitat amb la ciutadania i el teixit comercial de la ciutat.

La patrulla mixta, formada per un/a agent del cos dels Mossos d’Esquadra i un/a agent de la Policia Local patrullen per les zones comercials de Cerdanyola com són l’avinguda de Catalunya, el carrer de Sant Ramon i Sant Martí, el passeig de Cordelles, els mercats setmanals de Serraperera i Les Fontetes o la zona de l’Estació de la Renfe, entre d’altres. En el seu patrullatge, s’adrecen directament als i les comerciants entrant als establiments per recollir de primera mà les seves demandes i/o preocupacions en temes de seguretat i poder fer un abordatge conjunt per tal de donar resposta a les seves necessitats. El servei de patrulles conjuntes entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local també pretén augmentar la percepció de la seguretat ciutadana i transmetre consells bàsics de seguretat a la ciutadania.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?