Cerdanyola recapta 1.434 euros al Mulla’t

df1da44862bfbe0dd2169e4d14570593

La ciutat va tornar a mostrar la seva cara més solidària el passat diumenge. Els cerdanyolencs van participar activament en la jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, celebrada a 6 piscines de la ciutat. Es van nedar 167.890 metres solidaris amb la malaltia a les piscines de la ciutat que van participar a la jornada, recaptant-se 1.434 euros amb la venda de material de marxandatge i donatius.

Les persones voluntàries de Cerdanyola que van organitzar el Mulla’t a la ciutat agraeixen “la col·laboració de la ciutadania, així com les direccions de les piscines de Xarau, Guiera, Bosc Tancat, SAF UAB, Les Fontetes i Montflorit pel suport ofert en tot moment”. També destaquen “l’ajut de l’Ajuntament de la ciutat, que va facilitar el normal desenvolupament de la jornada”. Els diners recaptats serviran per finançar els hospitals de dia de la Fundació Esclerosi Múltiple, dedicats a l’atenció de les persones que pateixen aquesta malaltia, així com el CEMCAT (Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya, de recent creació), dedicat a la investigació per mirar de guarir aquesta malaltia i els tractaments escaients per afrontar-la.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?