Cerdanyola presidirà els propers dos anys el Catalonia Innovation Triangle

48b2caa4acdcf286e67d646faa59fcbf

L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, presidirà durant els propers dos anys el Catalonia Innovation Triangle (CIT), que fins ara presidia l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

El 3% de l’activitat econòmica de Catalunya

El relleu en la presidència del CIT es realitzava en una reunió celebrada al consistori de Sant Cugat entre Escolà, Conesa i l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez. El plenari també ha aprovat deixar en suspens el pagament de les quotes dels municipis integrants del CIT corresponent al 2016 per l’existència de recursos suficients a l’organisme. La trobada ha servit per refermar els eixos principals de la col·laboració que Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola sostenen des de 2008 per afavorir el creixement econòmic i la generació d’ocupació de qualitat. El CIT agrupa els municipis de Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat amb una visió d’esdevenir un dels principals corredors europeus d’excel·lència empresarial, tecnològica, del coneixement i de la qualitat de vida. El CIT representa una àrea que comprèn 200.000 habitants, 10.000 empreses i 90.000 treballadors; i on es genera el 3% de l’activitat econòmica de Catalunya. A la vegada, la presència dels 58.600 estudiants, 4.130 investigadors i 242 empreses de recerca el posicionen com un dels clústers en recerca i innovació amb més potencial del Sud d’Europa. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?