Cerdanyola per l’Educació Feminista convida a regalar coeducació

matinal

Cerdanyola per l’Educació Feminista (CEF) s’ha presentat oficialment com a associació amb una matinal coeducativa –tallers i activitats lúdiques amb la col·laboració de l’esplai Cu-Cut i la representació de Rateta voladora a càrrec de la companyia Mitja i Mitjoneta- al pati del MAC. La nova entitat està formada per un grup de persones que es van organitzar al gener d’aquest any per promoure una educació feminista a partir de l’acció local per aconseguir un canvi global “per una societat més igualitària i lliure de sexismes”.

“Totes les propostes dirigides a nens i nenes han de ser sempre coeducatives”

L’entitat neix d’un “somni col·lectiu”, explicaven les seves integrants: “Volem una societat més lliure i igualitària per a les nostres nenes i nens, perquè creixin sent respectuosos amb les nenes que després seran dones”. Però la matinal coeducativa vol anar més enllà d’un dia: “Totes les propostes dirigides a nens i nenes han de ser sempre coeducatives”.

Durant la presentació, CEF ha fet un repàs per les diferents campanyes que ha impulsat des de la seva creació. Per aquest Nadal, han presentat ‘Regala coeduació’, un catàleg amb propostes coeducatives en col·laboració amb comerços de Cerdanyola com Galeries Torras i la llibreria Lilliput.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?