Cerdanyola participa a la trobada Greencities & S-Moving

greencities_s-moving_2022

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, Màlaga ha acollit la trobada Greencities & S-Moving i el fòrum S-Moving, que han reunit a més de 2.900 visitants professionals procedents de 35 països que han tingut l’oportunitat d’entrar en contacte amb més de 300 empreses i entitats representades i més de 70 ciutats. Cerdanyola ha estat present a la trobada de ciutats de tota Espanya.

Greencities és la trobada de referència dels agents implicats en la construcció de ciutats intel·ligents i sostenibles a Espanya, sent la tecnologia i la sostenibilitat els seus eixos centrals. I S-Moving és un fòrum internacional on es donen cita els principals agents del sector de la mobilitat intel·ligent i sostenible. Durant dos dies s’han generat més de 500 reunions de treball on tècnics de l’administració pública han contactat amb potencials socis tecnològics, col·laboradors i empreses d’innovació en la recerca de solucions i eines per millorar els equipaments públics de les seves respectives ciutats, brindar-ne de nous serveis de qualitat a la ciutadania i impulsar el desenvolupament urbà eficient.

“És imprescindible aprofitar aquests espais de col·laboració”

Cerdanyola ha estat representada a la cita internacional per l’alcalde, Carlos Cordón, i el regidor d’Universitat i Ciutat del Coneixement, David González. Ambdós han tingut l’oportunitat de compartir experiències i solucions a les necessitats locals i participar d’una Trobada de Líders Urbans amb l’Agenda Urbana al punt de mira com a element d’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Carlos Cordón indica que “és imprescindible aprofitar aquests espais de col·laboració per afavorir la implementació de polítiques de desenvolupament urbà sostenible i innovador a les nostres ciutats”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?