Cerdanyola participa a la sisena edició de la trobada Innpulso Emprende

WhatsApp Image 2022-10-17 at 11.30.04
La presentació del projecte Enchufing ha anat a càrrec de l’alcalde Carlos Cordón i del director de projecte de l’empresa, Jesús Benegas / F. Ajuntament

Cerdanyola ha participat a la sisena edició d’Innpulso Emprende, la trobada anual d’alcaldes i alcaldesses de les ciutats que formen la Red Innpulso amb les pimes, micropimes i startups més innovadores que han estat seleccionades per cadascuna de les ciutats. En el cas de Cerdanyola, l’escollida ha estat Enchufing, empresa fiable i dinàmica amb vocació de liderar el mercat de la instal·lació de punts de recàrrega per a cotxes i altres vehicles elèctrics.

La presentació del projecte Enchufing ha anat a càrrec de l’alcalde Carlos Cordón i del director de projecte de l’empresa, Jesús Benegas. Cordón ha recordat durant la seva intervenció el potencial de Cerdanyola en l’àmbit de les noves tecnologies, la innovació i el coneixement i en l’objectiu de l’actual equip de govern en fer de la ciutat “un gran espai d’oportunitats que reverteixen en millorar la vida de la gent”. Jesús Benegas ha presentat Enchufing, empresa que treballa en la instal·lació de punts de recàrrega i que està duent a terme de forma paral·lela un nou projecte de reutilització de les bateries per donar-li un segon ús eficient i de respecte cap al medi ambient.

Innpulso Emprende ha tornat a ser punt de trobada entre responsables municipals i el teixit emprenedor, al temps que ha servit per premiar les iniciatives més innovadores dels municipis de la xarxa. S’han lliurat dos premis als Projectes més innovadors, un a l’àmbit Social i l’altre a l’àmbit Tecnològic.

La sisena edició d’Innpulso Emprende ha girat al voltant de la Missió de Ciutats Intel·ligents i Climàtiques Neutres impulsada per la Comissió Europea. Aquesta iniciativa té com a objectiu donar suport, promoure i guiar a 100 ciutats europees en la seva transformació sistèmic cap a la neutralitat climàtica per al 2030.

D’altra banda, com a complement a la trobada, les empreses que han participat han tingut l’oportunitat de participar al VLC Startup Market, un aparador per a empreses innovadores i tecnològiques que se celebrarà al llarg del cap de setmana al centre de València.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?