Cerdanyola organitza les darreres donacions de sang de l’any

donarsangdesembre

Cerdanyola  es prepara per acollir durant el mes de desembres les darreres campanyes de donació de sang. Dimecres 9 i dimarts 22 de desembre es podrà donar sang a l’Ateneu, de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 hores. S’ha de reservar cita prèvia des de el web donarsang.gencat.cat. o a través del telèfon d’atenció al donant 935573566

Cerdanyola ha superat les 1.400 donacions des de principis d’any. Els veïns i veïnes han demostrat el seu compromís i solidaritat en cada una de les diferents campanyes que s’han fet de forma quinzenal a l’Ateneu des de l’inici de la pandèmia.

Per què són essencials les darreres donacions de l’any?

Arriba el mes de desembre i, novament, la donació de sang serà essencial per garantir els tractaments de les properes setmanes. En pocs dies arribarà el pont de la Immaculada i més endavant el Nadal, períodes en què la donació baixa pel canvi d’hàbits de la ciutadania.

És per això que les properes setmanes és important disposar de 800-1000 donacions diàries per garantir els tractaments del final d’any, amb especial atenció a les plaquetes, que caduquen als cinc dies i són essencials per als pacients oncològics.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?