Cerdanyola ja és vila groga

71601b6fd7fc74a9f4eea8e6c1b43d35

Cerdanyola ja és una Vila Groga en defensa del model públic d’educació i en suport de les reivindicacions dels moviments socials contra la LOMCE. La declaració – per la qual Cerdanyola dóna suport a l’educació pública, laica, catalana, de qualitat i igualitària- arriba després que el ple de juliol aprovés una moció presentada per PSC, ICV-EUiA, Compromís i ERC i basada en una proposta impulsada per la Plataforma d’AMPAS de Cerdanyola (PAC) que va recollir el Consell Municipal d’Educació.
 
El text de la moció destaca que cal que la declaració es faci visible amb retolacions a les entrades del municipi, que l’Ajuntament acompanyi els moviments socials en les seves reivindicacions enfocades a aconseguir una educació pública de qualitat, que  reclami a totes les administracions supramunicipals l’acompliment en matèria d’educació de les respectives lleis fonamentals i que doni suport als centres educatius en cas que decideixin no aplicar la LOMCE. Tant ERC com Compromís per Cerdanyola destacaven que “cal anar més enllà” d’una “moció molt simbòlica”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?