Cerdanyola FC-Grama, primer partit de lliga

IMG-20200829-WA0009

Ja es coneix el calendari de Tercera Divisió Nacional per a la temporada 2020-2021. Els 22 equips catalans estaran distribuïts en els subgrups A i B, formats per 11 conjunts cadascun. La primera fase de la competició, atenent al criteri de proximitat, s’iniciarà el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre i finalitzarà el cap de setmana del 27 i 28 de març del 2021. El campionat tindrà un total de 22 jornades i els equips s’enfrontaran a doble volta. El Cerdanyola FC, enquadrat en el grup B, rebrà la Fundació Esportiva Grama a Fontetes en la primera jornada (18 d’octubre). El primer partit com a visitants dels homes de Toni Carrillo serà el 25 d’octubre al camp del Granollers.

Un cop finalitzada la primera fase, i en funció de la seva classificació, els equips passaran a disputar la segona fase per l’ascens a la Segona Divisió RFEF; la segona fase per la fase final per l’ascens a la Segona Divisió RFEF; o bé la segona fase per la permanència a la Tercera Divisió. Posteriorment, hi haurà una tercera fase de competició, corresponent a la fase final d’eliminatòries i el play-off per l’ascens a la Segona Divisió RFEF.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?