Cerdanyola es projecta internacionalment a la Fira MIPIM 2021 de Cannes

_f0a0225
La delegació cerdanyolenca a Cannes / F. Ajuntament de Cerdanyola

Cerdanyola ha estat present a MIPIM, una de les principals fires immobiliàries del món i s’ha celebrat a la ciutat francesa de Cannes. El consistori asegura vol seguir posant Cerdanyola al mapa a nivell internacional i “aquest és un pas més, de molts més que seguiran venint com, per exemple, la Fira ExpoReal de Múnich a l’octubre”.

Des de 1990, MIPIM és l’esdeveniment de trobada dels actors més influents de tots els sectors del panorama immobiliari global; reunint tota la cadena de valor i aportant un accés inigualable al major nombre de projectes de desenvolupament immobiliari i recursos de capital internacionals. A l’edició de 2020 ja estava prevista la participació de Cerdanyola, però no es va poder realitzar per la pandèmia de la COVID-19. A la darrera, la de 2019, hi va haver 6.380 participants, al voltant de 100 conferències i més de 500 ciutats representades.

Aquest any, la delegació de la província de Barcelona, ha estat liderada per l’AMB i l’Incasòl,  i l’han format les ciutats de Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Viladecans i Cerdanyola del Vallès, que ha estat representada per l’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Territori i Sostenibilitat, Eulàlia Mimó.

La participació en aquesta fira ha estat una “ocasió única per projectar la marca Cerdanyola i compartir experiències amb els principals actors en la indústria, ja siguin inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals”, segons es destaca des del consistori.

En aquests 2 dies, amb més de 5.000 persones participants a la fira, l’alcalde ha pogut parlar de la ciutat, del seu present i del seu futur, en la recerca d’oportunitats i d’inversions que puguin arribar a Cerdanyola i es puguin traduir en major benestar per a tota la ciutadania.

En aquest context, s’ha parlat del desenvolupament del Centre Direccional i el Parc de l’Alba “ una oportunitat única, no només per a la ciutat, sino també per a Barcelona i per a tota Catalunya”. També “s’han posat en valor les potencialitats que ens fan ser capdavanters com a ciutat en temes culturals, econòmics, històrics i del coneixement”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?