Cerdanyola es converteix en capital del teatre infantil i juvenil

00c636e00bee0ba03b364841363f738b

Titelles, circ, clown-cabaret, dansa i cercaviles.  Cerdanyola acull de divendres a diumenge la novena edició del FIT Festival, Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola del Vallès, organitzat pel grup Bambalina i l’Ajuntament de Cerdanyola. Un total de 25 representacions amb 14 companyies portaran a la ciutat una selecció de les millors obres de teatre a càrrec de companyies teatrals d’arreu.

Enguany un dels plats forts del cartell és l’estrena a Espanya i Catalunya d’Augmented Pinocchio a càrrec de l’italià Michele Gramaschi (divendres a les 20h a l’Ateneu i dissabte a les 12h). Entre els espectacles de gran format també destaquen “Cabaret Elegance” de la companyia Elegance, que combina acrobàcies amb humor; la proposta familiar  dels Chapertons “Volta de roda”; i, finalment “Dot”, a càrrec de la Companyia Maduixa Teatre, guanyador del Premi Fetén d’enguany.

Com en les últimes edicions, els espectacles de petit format s’ubicaran a l’espai del Museu d’Art de Cerdanyola. Allà s’hi representarà “Cotó”, un espectacle de Txo Titelles, “Maüra, filla de la Terra”, de la companyia Sifó sobre la creació de les estrelles, el Sol i la Lluna a partir de quadres de Miró; “Contes empaperats i personatges esbojarrats” d’Alma i la mar de contes, i “Eruga, amor meu” de la companyia francesa Amarante.

ESPECTACLES DE CARRER
I als espectacles al carrer, tots gratuïts, destaca l’aportació de la formació local Batúcamela, que aportarà ritme brasiler al certamen. “Óssos del Pirineu” de la companyia Tutatis, un espectacle que rememora la festa de l’ós dels pobles dels Pirineus, i “Traps”, una cercavila a càrrec de la companyia Efímer que presenta tres estructures autònomes en forma de dracs fets de drap; seran els protagonistes de la festa al carrer.

TALLERS
Però al carrer també hi haurà lloc per a tallers. La carpa ‘El circ de la Berta’ s’instal·larà a la Plaça de l’Ateneu, on els nens podran fer tallers de totes les disciplines de circ. En el mateix espai, també hi haurà jocs ambulants, on es podrà jugar a jocs de taula i activitats populars amb els amics i la família.

MÉS INFORMACiÓ
Podeu trobar més informació i el programa del festival a http://www.cerdanyola.cat/fit i dels perfils: https://www.facebook.com/Fitcerdanyola https://twitter.com/Cerdanyola etiqueta #fitfestival.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?