Cerdanyola encendrà el Nadal aquest divendres

IMG_20201128_204251-640x402

El Nadal s’apropa i la ciutat comença a engalanar-se. El divendres 26 de novembre, a partir de les 18h tindrà lloc l’acte d’encesa de llums, que enguany comptarà amb l’actuació de Laia & Her Christmas Boys. El grup regalarà a les persones assistents un munt de nadales i cançons nadalenques versionades. També hi haurà una xocolatada per a tothom i un taller de maquillatge infantil amb Maqui Pelu.

Enguany serà un cronòmetre de grans dimensions instal·lat al balcó de l’Ajuntament el que anunciarà el moment just de l’encesa de llums. Aquest rellotge estarà visible durant tota la setmana i anirà fent el compte enrere fins al moment d’encendre les llums de Nadal, que serà a la mitja part de l’actuació musical.

El pressupost destinat aquest any a les llums de Nadal ha estat de 179.236€. Aquestes  tornaran a lluir a les places Abat Oliba, Constitució, Pla de les Alzines i Estatut, als carrers Reis, Santa Anna, Foment, Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramon, Santa Marcel·lina i Sant Antoni, a les avingudes Catalunya, Primavera, Espanya i Canaletes, al passeig Cordelles, i a la carretera de Barcelona. A més, aquest any s’il·luminarà la ronda de Cerdanyola, avinguda Creu Roja, part dels carrers Sant Salvador i Bonasort, l’entrada de Can Cerdà, l’avinguda Argentina, part de l’avinguda Flor de Maig a l’alçada de Montflorit, la plaça de Colon i les entrades a la ciutat per UAB, Santa Rosa, Canaletes i La Clota.

També s’instal·larà l’arbre de Nadal a la plaça de Francesc Layret (davant de l’Ajuntament) i s’il·luminaran les façanes de la Biblioteca Central, l’Ajuntament, el Museu d’Art, el Mercat Serraperera, al Pavelló de Can Xarau-Paco Arpide, el PEM Guiera i els centres cívics de Banús, Serraperera i Fontetes. A més, com l’any passat, alguns punts de la ciutat acolliran espais màgics de llum i personatges nadalencs amb figures 3D gegants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?