Cerdanyola En Comú: “Anirem a per totes a les municipals del 2023”

WhatsApp Image 2022-11-17 at 09.21.31

La formació Cerdanyola en Comú –formada per persones provinents d’ICV i EuiA, entre d’altres- es presentava oficialment a l’abril de l’any passat i ara ha renovat una executiva que designava per unanimitat Santi Cayuela com a portaveu. A més, ell és el candidat del partit en les negociacions que mantenen amb Podem Cerdanyola i que han de decidir qui serà l’alcaldable de la coalició En Comú Podem a les eleccions municipals del 2023.

“Estic disposat a treballar al màxim perquè aquest espai polític sigui referent de l’esquerra transformadora de Cerdanyola i a les eleccions municipals del 2023 anem a per totes”, assegurava Cayuela, que va ser un dels líders d’ICV a la ciutat, tinent d’alcalde i regidor del consistori: “Em torno a posar a disposició de la formació i de la ciutat perquè porto la política a la sang i soc un enamorat de Cerdanyola. He passat pàgina de moments que no han estat tant bonics i sempre he tingut la consciència tranquil·la perquè tot el que he fet a l’Ajuntament ha estat amb honestedat i estima per Cerdanyola per davant de tot”.

Des de la formació es mostren convençuts que a Cerdanyola “hi ha molta gent que té moltes ganes de votar l’esquerra transformadora” que ells representen i volen recuperar aquest espai polític al 2023. Com al 2019 ja van fer des d’ICV-EUiA, des de Cerdanyola En Comú tornen a apostar per la coalició En Comú Podem. “Ara és un escenari nou amb dos partits consolidats com Cerdanyola En Comú i Podem Cerdanyola. Nosaltres tenim un equip potent i volem sumar”, remarcava el portaveu, que apuntava que actualment hi ha negociacions obertes amb Podem a nivell local i nacional. “La decisió de qui serà el candidat es consensuarà a tots els nivells”, afegia.

A les eleccions municipals del 2019 la coalició En Comú Podem Cerdanyola va obtenir una representació de tres regidors (dues de Podem i un d’ICV-EUA) i ara és el moment de fer balanç: “No ens desmarcarem del que hem fet fins ara i hem de rendir comptes del que hem fet aquest mandat. Negociant amb el govern socialista hem aconseguit alguns temes importants com la gestió directa de les escoles bressol municipals o la reorientació de l’antiga biblioteca de Ca n’Altimira. És insuficient i volem fer un programa potent per ser importants a l’Ajuntament i impulsar aquestes polítiques nosaltres directament des del govern de la ciutat”.

Un ideari polític que volen compartir amb el màxim d’entitats

L’ideari polític de la formació gira al voltant de la lluita contra les desigualtats,l’emergència climàtica i la igualtat de gènere en tots els àmbits de la nostra societat. “Aquest ideari polític de l’esquerra roig, verd i violeta el volem compartir amb el màxim d’entitats per recollir propostes i incorporar-les al nostre programa polític de cara al 2023. No podem oblidar que la riquesa més gran que té aquesta ciutat és el seu enorme teixit social i això s’ha d’aprofitar”, recordava Cayuela.

La nova executiva

A més de Cayuela com a portaveu, continuen com a coordinadors Ángeles Camacho i Isaac Martínez (d’ells depèn l’àrea de feminisme), Joan López i Gustavo Arias s’encarreguen de l’organització, Joana Barquín de comunicació, Náyade López de medi ambient i Marc Guillamon d’esport.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?