Cerdanyola Empresarial s’ofereix a l’Ajuntament per a la reactivació econòmica de la ciutat

admin-ajax

Cerdanyola Empresarial ha tornat a participar en la Taula de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat, celebrada aquest dimecres per via telemàtica, per fer balanç de les mesures que es van proposar al maig, avaluar-ne el grau de compliment i proposar-ne d’altres. En nom de l’entitat, Lluís Sisquella va oferir el suport de Cerdanyola Empresarial a l’Ajuntament per a diversos punts que encara no s’han dut a terme, com el Pla de Millora de Polígons, la implantació de la finestreta única empresarial i la creació de l’Oficina de Promoció Empresarial.

En aquest sentit, va demanar reunions urgents amb els responsables municipals de les àrees implicades, que van acceptar l’oferiment de col·laboració, tot i explicar que ja hi estan treballant.

Els empresaris demanen la creació d’una Taula sobre el tibut metropolità

Igualment, Sisquella va reclamar la creació d’una Taula sobre el tribut metropolità, com s’ha fet en ciutats veïnes, un tribut que va qualificar “d’injust perquè grava la propietat i que només es bonifica pel que fa a habitatges, però no nau industrials, per exemple”.

De moment, el govern local no ha valorat aquesta nova sessió de la Taula, però fonts municipals asseguren que el 10 de desembre l’alcalde farà un directe per youtube on presentarà l’estat de les mesures aprovades en la Taula de Reconstrucció.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?